Documenten | Commissie-Samson

U bent hier:Home Documenten

Documenten

Op deze pagina worden alle relevante documenten van en over de commissie-Samson gepubliceerd. Aan de linkerzijde van deze pagina treft u verschillende andere documenten aan, zoals het instellingsbesluit en relevante Kamerstukken.

Vijfde bericht commissie-Samson

Hieronder treft u het vijfde openbare bericht van de commissie-Samson aan. Dit bericht is op 23 november 2011 openbaar gemaakt.

Brief Rieke Samson aan melders

Op 2 november 2011 heeft voorzitter Rieke Samson een brief gestuurd naar de mensen die bij de commissie-Samson melding hebben gedaan van seksueel kindermisbruik. Deze brief kunt u hieronder downloaden.

Folder 'Meld Seksueel Misbruik' voor jongeren

De folder 'Meld Seksueel Misbruik' kunt u hieronder downloaden. Deze folder is bedoeld voor jongeren die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en op dit moment in een instelling of pleeggezin verblijven.

Vierde bericht commissie-Samson

Het vierde openbaar bericht van de commissie-Samson treft u hieronder aan. Op 22 juni 2011 werd dit bericht openbaar gemaakt.

Afspraken commissie-Samson en het Openbaar Ministerie

Hieronder kunt u een brief downloaden met de afspraken die de commissie-Samson heeft gemaakt met het Openbaar Ministerie, onder andere met betrekking tot het aanbieden van niet verjaarde zaken van seksueel misbruik.
Commissie-Samson